Agenda

kraftbier

Zumme saome ene vatte? Rondleiding en proeverij KraftBier brouwerij

Wanneer: 7 januari 2018 van 16:00 tot 18:00 Waar: KraftBier Entree: €17,50
Bestel tickets

Zumme saome ene vatte? Rondleiding en proeverij KraftBier brouwerij

KraftBier is een microbrouwerij. Een kleine stadsbrouwerij in het centrum van Tilburg. De brouwerij is zo opgezet dat bezoekers makkelijk een blik in de ketels kunnen werpen.

KraftBier rondleiding en proeverij

Tijdens een rondleiding vertellen ze kort wat over de geschiedenis van het Tilburgse bier en hoe dit zich heeft ontwikkeld tot waar ze nu zijn. Je krijgt inzicht in het brouwproces en ziet, voelt en ruikt de ingrediënten en het productieproces.

De proeverij bestaat uit 4 proefglaasjes ambachtelijk gebrouwen Tilburgs KraftBier en hapjes uit een van de aanwezige keukens. Het proeflokaal van KraftBier is gevestigd in Bank15; een plek waar iedereen binnen kan lopen voor een goed gesprek met een kop koffie, voor een biertje van de eigen brouwer, voor een heerlijk gerecht uit één van de aanwezige keukens, om te flexwerken of voor het organiseren of bijwonen van een event.

De Rondleiding begint om 16:00 uur en de proeverij zal tot ongeveer 18:00 uur duren. Reserveer via de site op één van de aangegeven data. Zit je gewenste datum hier niet bij? Met groepen vanaf 15 personen kun je in overleg tot een datum komen. Mail hiervoor naar Reserveren@KraftBier.nl.

Locatie