Agenda

Cul-de-sac-2

Zwartwerk bij Cul de Sac

Wanneer: 14 juli 2017 van 20:00 tot 04:00 Waar: Cul de Sac Entree: Gratis

Zwartwerk bij Cul de Sac

Wil jij de zomervakantie beginnen met een dampend dansfeest? Kom dan vrijdag 14 juli naar Cul de Sac. Deze avond staat danscafé Cul de Sac namelijk in het teken van Zwartwerk.

Zwartwerk

Tijdens dit feestje vliegen soul, funk, disco en house classics om je oren. De dj’s zijn Sookie en Maus. Al sinds de dagen van De Spoel en De Uitstad zij dit twee bekende gezichten in Tilburg en omgeving. Maar voor nostalgie hebben ze geen tijd: “We ontdekken nog altijd nieuwe, vette dansplaten, van vroeger en van nu. Het wordt tijd dat die ook in Tilburg gehoord wordt…”

Cul de Sac

Bij Cul de Sac streven ze naar de perfecte balans tussen heerlijke dranken, goede live muziek en betoverende dansavonden. Met feesten, optredens en borrels kun je hier terecht voor de meest uiteenlopende muziekstijlen, vaak met een alternatief karakter.

In dé horecastraat van Tilburg staat hun vriendelijke personeel altijd klaar voor advies en een goed gesprek. Op zondag, dinsdag en woensdag is er alle tijd om lekker te borrelen onder het genot van goede muziek en een warme sfeer. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je ’s nachts volledig los gaan op de lekkerste mixen van hun dj’s in de karakteristieke kuil.

In het kort

  • Datum: vrijdag 14 juli
  • Tijd: 22.00 – 04.00 uur
  • Locatie: Cul de Sac
  • Entree: gratis

Locatie

Reageer op dit bericht