360weergave.nl

logo-360-weergave
Bisschop Bekkerslaan 261
5046 JZ  Tilburg
06-24929635

360weergave.nl

360weergave.nl is een onderdeel van Tommy de Lange Fotografie

Google Maps Business View

Google Maps Business View is de nieuwste ontwikkeling die je bedrijfsinterieur 360 graden fotografeert. Het is een virtuele rondleiding van hoge kwaliteit die tot in de meest sfeervolle hoekjes reikt.

Trek klanten met foto’s van je bedrijf
Google Maps Business View laten je klanten makkelijk en snel de sfeer beleven van jouw café, winkel, showroom, kantoor of sportschool.

De virtuele tour van 360weergave.nl biedt je de kans om je klanten te laten zien wat je in huis hebt. Of je nu een klein lunchcafé hebt of een grote webbouwer bent met luxueuze werkplekken, beelden vertellen jouw verhaal op een interactieve en kwalitatieve manier. En dat zegt meer dan 1000 woorden.

Vertrouwde Google Maps Business View fotograaf
Google werkt alleen met vertrouwde fotografen die door Google zelf zijn opgeleid en gecertificeerd om loepzuivere panoramabeelden van bedrijven te maken. Google integreert de beelden in Google Streetview dus de lat ligt hoog.

De fotograaf van 360weergave.nl is door Google opgeleid en gecertificeerd om deze interactieve tour volgens de richtlijnen van Google vast te leggen en te documenteren. Je weet daardoor dat je foto’s van hoge kwaliteit zijn en daar kun je van profiteren.

Met Google Maps Business View van 360weergave.nl geef je:

  • Een boost aan je eigen website en vindbaarheid,
  • Nieuwe klanten de kans om je bedrijf te verkennen,
  • Bestaande klanten een middel om hun enthousiasme te delen,
  • Jezelf een serie waardevolle sfeer- en detailfoto’s cadeau voor je eigen promotieactiviteiten.

Bekijk hier een voorbeeld van 360weergave.nl bij de Tilburg University.

Locatie