63 graden kookboeken

63graden kookboekenwinkel
Willem II Straat 82C
5038BJ  Tilburg
013-8228051

info@63graden.com

63 graden kookboeken

63 graden is een eigentijdse kookboekenwinkel in de binnenstad van Tilburg, gevestigd in een pand met karakter: geklemd tussen een slager met historie en een eigentijdse mannenmodezaak. 

Ze beschikken over een mooie stadstuin waar het in de zomer goed toeven is. Met hun kookboekencollectie hopen ze je bij ieder bezoek te verrassen en culinair te inspireren. Maar ook voor boeken over eten en drinken, gezond leven en restaurantbezoek kun je bij hen terecht. Dat is hun passie en hun vak.

Collectie

Van een degelijk Basiskookboek tot het verzameld werk van Ferran Adrià. Van achtergrondverhalen en wetenschap tot de leukste kinderkookboeken. Van hobby-kok tot professional. En ze weten waar het over hebben. Ze kunnen een beetje koken en bakken. En hun collectie groeit elke week; daar worden ze ook blij van.

Je vindt bij hen ook prachtige eet- en drink accessoires. Al het moois kenmerkt zich vooral door eenvoud, tijdloze vormgeving en functionaliteit.. prachtig, voor de grote en de minder grote beurs. Ze hebben bij het samenstellen van de merken en de collectie hun hart gevolgd en nemen jullie graag mee in de beleving van hun winkel.

Locatie