ACES Direct

1330_acesdirect_logo.jpg
Ellen Pankhurststraat 11
5032MD  Tilburg
013-5300122

info@acesdirect.nl

ACES Direct

ACES Direct is de ICT leverancier voor het MKB. Bedrijven kopen op rekening en krijgen een persoonlijke accountmanager. Vertrouwd online, snelle levering en GRATIS bezorging!

Wat wij willen? Onbelangrijk. Wat u als klant van ons vraagt: dat is onze drijfveer. Het zijn gevleugelde woorden die precies weergeven waarvoor wij staan. Daarin worden we gedreven door drie essentiële kernwaarden: persoonlijk, deskundig en betrouwbaar. Deze filosofie en werkwijze heeft ons gemaakt tot een van de grootste, en meest toonaangevende leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies voor bedrijven en overheidinstellingen in Nederland.

Mensen doen zaken met mensen
De professionele markt is een markt van mensen. Interactie met onze klanten zien wij als een basisvoorwaarde om succesvol te kunnen zijn. Natuurlijk heeft u bij ons online bestelgemak. U als zakelijke klant vraagt echter meer van uw ICT leverancier. We hebben als antwoord hierop een inkoopoplossing voor u ontwikkeld waarin webwinkel en professioneel account management een eenheid vormen. Iedere klant van ons bedrijf beschikt dan ook over zijn eigen accountmanager die het totale traject van advies tot en met uitlevering begeleidt. IT’S EASY: staat voor gemak over de volle breedte in dienstverlening. En het vertelt over de instelling van onze mensen: toegankelijk en bereikbaar.

De beste totaaloplossing
De prijs van producten is natuurlijk belangrijk. Wij bieden onze klanten garanties voor een scherpe prijsstelling en een transparant prijsbeleid. Een laag gemiddeld prijsniveau combineren we met een hoog serviceniveau en gedegen advies. Steeds meer bedrijven en organisaties ontdekken dat zakendoen met ACES Direct staat voor de beste aanbieding over de volle breedte.

U kunt op ons rekenen
U kunt op onze producten en oplossingen rekenen en vertrouwen. Al onze accountmanagers volgen ontwikkelingen in de markt op de voet. Dit onder meer door het continu volgen van trainingen (incl. de bijbehorende certificeringen) en het bijhouden van diverse vakliteratuur. Om diverse (gespecialiseerde) marktsegmenten optimaal te kunnen bedienen, volgen medewerkers gerichte opleidingen waarvoor bijna wekelijks certificaten worden behaald. Met uw vaste accountmanager spreekt u al uw vragen en wensen door. Ook uw bestellingen kunt u hem of haar persoonlijk doorgeven.

Kiest u voor online bestelgemak, dan is er natuurlijk onze website waar u 24 uur per dag terecht kunt. Diverse zoek- en filterfuncties helpen u bij het vinden van de juiste oplossingen of producten. In onze webwinkel bieden wij eveneens maatwerkoplossingen in zowel assortiment als in informatie. Ook makkelijk en tijdbesparend zijn uw overzichten van zowel offertes, bestellingen, geleverde orders, facturen en openstaande posten, online op uw persoonlijke pagina. Wij demonstreren u graag de grote voordelen van ons systeem.

Projecten perfect verzorgd
In de markt ondervinden wij een toenemende vraag naar partnership en de mogelijkheden om complete oplossingen aan te bieden; tot en met volledige installatie (al dan niet met en de eventuele inruil of afvoer van het oude materiaal). ACES Direct heeft de afgelopen jaren keer op keer aangetoond projecten van a tot z te beheersen. Een snelle en efficiënte overstap naar nieuwe apparatuur en/of applicaties is bij ons in deskundige handen. Ervaren projectmanagers verzorgen uw project tot in de puntjes. Vraag gerust naar grootschalige projecten die wij recent voor spelers – bedrijfsleven en overheid – hebben gerealiseerd.

Wij bieden wat de zakelijke markt vraagt
Service, betaalgemak (op rekening & lease), uitgebreide garanties, een compleet assortiment en realtime voorraad/ prijsinformatie: wij bieden het aan. Bedrijfs- en productieprocessen vragen om continuïteit. Onze dienstverlening en aanpak is daarop ingericht. U kunt rekenen op ons aanbod, onze kennis en onze mensen. Wij doen het voor U!

Betrouwbare partner
ACES Direct is onder meer Preferred Gold partner van HP, Microsoft Gold partner en Cisco SMB select partner, maar ook van Acer, Symantec, Xerox, Adobe, Kingston, etc. Bovendien zijn wij ISO 9001:2000 gecertificeerd en hebben een ICTWaarborg certificering. Dit geeft u nog meer zekerheid zaken te doen met een erkend en bonafide bedrijf.

Bel of mail ons voor een afspraak
Kies voor kwaliteit en ervaar het gemak dat wij bedrijven en organisaties bieden. Hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen? Dat laten wij u graag zien. Daarbij bezoeken wij met plezier uw bedrijf. Vaak blijkt dat we bij u op locatie snel een helder beeld krijgen van uw wensen inzake producten, diensten en aanpak. Voelt u zich daarom vrij om geheel vrijblijvend een demonstratie of een offerte aan te vragen. U staat bij ons centraal. We zullen er dan ook alles aan doen om er voor te zorgen dat u nu en in de toekomst 100% tevreden bent. Als u vindt dat we onze service naar u toe op enigerlei wijze kunnen verbeteren, hebben we graag dat u dat kenbaar maakt. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 013-5300122 en faxnummer 013-5300089 of u kunt schrijven naar: ACES Direct BV, Ellen Pankhurststraat 11, 5032 MD, Tilburg. www.acesdirect.nl

 

Locatie