Action Emmapassage

Emmapassage 23
5038 XA  Tilburg
0228-565656

Action Emmapassage

Action is een snelgroeiende internationale non-food discounter met meer dan 500 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en meer dan 20.000 medewerkers. Van oorsprong zijn is het een Nederlandse winkel en met hun no nonsens mentaliteit staan ze bekend om hun lage prijzen en een divers en verrassend assortiment.

Van de meer dan 5.000 artikelen die zij bieden, behoort ongeveer een derde tot hun vaste assortiment. De rest van het assortiment is variabel en wisselt snel. In hun winkels vind je onder meer schoonmaakartikelen, kantoorbenodigdheden, speelgoed en textiel.

Action groeit sterk qua omzet, resultaat, aantal winkels en aantal werknemers. Op de plekken waar ze hun vestigen geven ze een positieve impuls aan de economie en werkgelegenheid. Hun hoofdkantoor en grootste distributiecentrum zijn gevestigd in Zwaagdijk-Oost (Noord-Holland). Het tweede distributiecentrum, gevestigd in Limburg, is gebouwd om verdere internationale groei te faciliteren. Het bevoorraadt de landen België, Duitsland en Frankrijk en het zuidelijk deel van Nederland.

Locatie