Aiguille

Aiguille
Willem II Straat 38
5038BG  Tilburg
013-5812290

info@aiguille.nl

Aiguille

Aiguille: #1 middelgroot, betrokken en full service HR adviesbureau. Met vijftien jaar ervaring, expertise en een zeer breed netwerk is HR adviesbureau Aiguille een betrouwbare HR partner.

Aiguille is de Franse benaming voor kompasnaald. De naald is gelinkt aan de naam van de oprichter en eigenaar Frans Naalden. De symboliek erachter is dat de naald in het kompas de richting aangeeft. Aiguille heeft zich ten doel gesteld “een andere manier van richting te geven”, en bijzonder te zijn in het in beweging brengen van mens of organisatie.

Voor hen is ieder mens uniek en daarmee iedere klant. Steeds zijn ze er op uit om de kracht van mensen te ontdekken en aan te spreken. Bij alle activiteiten die Aiguille voor haar relaties onderneemt, staat de mens in de organisatie centraal. Ze stellen altijd de vraag: “Hoe kun je als mens gelukkig worden of het geluk zien?”

Uitgangspunt bij al hun diensten is de visie dat als mensen optimaal presteren, de organisatie met deze gedreven en competente medewerkers uiteindelijk de beste resultaten behaald. Het zijn uiteindelijk de mensen die het verschil maken! Kiezen voor Aiguille betekent:

  • Persoonlijk contact als sleutel tot samenwerking
  • Richting (her-)vinden in persoonlijk geluk
  • Belemmeringen opsporen, benoemen en positief ombuigen naar kansen
  • Een heldere kijk op motivatie en inzet

Locatie