Alive Sportfishing

Alive-Sportfishing
Koningsplein 202
5038 WJ  Tilburg
013-7200964

Alive Sportfishing

Hengelsportliefhebbers verdienen het beste en Alive Sportfishing geeft je dat. De eigenaren hebben Alive Sportfishing geopend, omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze je meer plezier kunnen laten beleven aan hengelsport.

Je kunt rekenen op producten van topmerken, professioneel advies en échte service. Ze zeggen niet voor niets ‘Alive Sportfishing brengt het beste naar boven’. Daar staan ze bij Alive Sportfishing voor.

Eigen pand

Op 3 augustus 2012 hebben ze de opening van Alive Sportfishing al feestelijk gevierd op de locatie Professor Goossenslaan 28 in Tilburg. Na ruim twee jaar shop in shop te hebben gezeten in een complex met drie andere sportwinkels, hebben ze besloten om de vleugels uit te slaan en op zoek te gaan naar een pand met een eigen identiteit, uitstraling en een hogere potentie voor de toekomst.

Ze zijn serieus aan het werk gegaan met het assortiment en menig hengelsportershart zal hier dan ook sneller van gaan kloppen. Ze hebben zich met name doorgespecialiseerd in het karper- en roofvissen met een producten- en merkenuitbouw waar jij heel vrolijk van wordt.

En ja, natuurlijk hebben ze zoals op de oude locatie ook nog steeds dat heerlijke kopje koffie en thee of een bekertje fris voor je klaar staan.

Locatie