Amstel Bierhal

Elk jaar wordt er tijdens de Tilburgse Kermis een gigantische tent opgezet en omgebouwd tot het grootste bruine café van Nederland én ver daarbuiten: de Amstel Bierhal. Ook dit jaar mogen we er weer tien dagen lang van genieten! 

De Amstel Bierhal is de enige in z’n soort en presenteert een afwisselende combinatie van top artiesten, leuke Nederlandstalige muziek en een flinke dosis gezelligheid. Een absolute aanrader voor iedereen die van zingen, feesten en een lekker biertje houdt. Een absolute aanrader voor iedereen die van zingen, feesten en een lekker biertje houdt.

Willemsplein

Je kunt de Amstel Bierhal vinden op het Willemsplein. De Amstel Bierhal staat schuin op de Beljonfontein en wordt uitgebreid met een terras, welke een verbinding creëert tussen het Willemsplein en de Stadhuisstraat.

Programma

Gedurende de hele kermis is het tien dagen feest in de Amstel Bierhal. Er staat weer een groot scala aan Nederlandse artiesten op het podium van de Amstel Bierhal. Zo kunnen we genieten van onder andere André Hazes jr., René Schuurmans, John West, Marianne Weber, Frank Smeekens, Ferry de Lits, Vinzzent, Roy Donders, Snollebollekes en Henk Dissel. Dit alles onder leiding van huis-DJ Coenio. Hier vind je het complete programma!

amstel bierhal

Locatie