Antoon de Jong

Antoon de Jong

Antoon de Jong

Alles is al gezegd maar dat Antoon de Jong een groot en compleet assortiment teken-, schilder- en hobbymaterialen verkoopt, is toch niet overdreven. Ze hebben meer dan honderd jaar ervaring en het assortiment is in de loop der jaren alleen maar uitgebreid. Daardoor kunnen zowel professionele kunstschilders als amateurs hun hartje ophalen in de winkel. Ga gerust een kijkje nemen en overtuig jezelf!

Webwinkel

Naast het zeer uitgebreide assortiment dat je in de winkel kunt vinden bestaat ook de mogelijkheid om via de webwinkel te bestellen. Door de samenwerking met 4-art collega’s in het land kunnen ze je nu een nog uitgebreider assortiment aanbieden. Op de site vind je een unieke collectie teken- en schildersmaterialen als ondersteuning voor al je inspiratie.

Vind je een artikel in de webwinkel dat ze voor je in huis hebben? Dan ligt het de eerstvolgende werkdag voor je klaar in de winkel. Wil je het laten verzenden of laten bezorgen? Dan zal dat twee tot drie werkdagen duren.

Voor vragen en opmerkingen betreffende de webwinkel of producten van Antoon de Jong kun je ze altijd bereiken via e-mail: info@antoondejong.nl.

Locatie