Artlogic

artlogic
Lovense Kanaaldijk 47-KA3
5013 BJ  Tilburg
013-2201106

info.nl@artlogic.biz

Artlogic

Artlogic levert voor uw project of evenement snel en ongecompliceerd,gekwalificeerd personeel in geheel Nederland en België. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar. Ons web-based intranet maakt ons ten aller tijden van waar dan ook slagvaardig.

U profiteert van onze heldere werkwijze, onze logistieke voordelen en een uitgestrekt Europees netwerk. Op www.crewpool.com staan alle voor uw project relevante gegevens ter beschikking. Zo heeft u, gedurende en na afloop van het project, een overzicht van uw personeel en uw kosten.

Artlogic bemiddelt en levert personeel in de media- en evenementenindustrie. Stagehands zijn onze professionele hulp voor de evenemententechniek. Ze zijn o.a. inzetbaar voor de op- en afbouw van licht, geluid, video- en podiumtechniek. Graag dragen wij zorg voor uw gehele personeelsbehoefte

Hier een greep uit de door ons bemiddelde diensten en functies:
Lichttechnici, Geluidstechnici, Videotechnici, Belichters, Assistenten, Cateringhulp, Garderobehulp, Hostessen, Standbouwers, Montagehulpen, Trafficsupportmedewerkers,Decorbouwers, Scaffolders, Steelhands, Climbers, Riggers, Stagehands, Volgspotters.

Locatie