Auto Smolders

autosmolders
Kraaivenstraat 16
5048 AB  Tilburg
013-5286900

tilburg@autosmolders.nl

Auto Smolders

Auto Smolders Tilburg is officieel dealer van Hyundai en Mazda personen- en bedrijfswagens voor de regio Tilburg. Auto Smolders biedt een totaalpakket van mobiliteitsdiensten aan.

In de ruime showroom vind je de complete range van Hyundai en Mazda personen- en bedrijfswagens. Tevens beschikt het bedrijf doorlopend over een ruim assortiment occasions van alle merken en in elke prijsklasse.

Op de After Sales staat een team van vakkundige medewerkers voor je klaar om je van dienst te zijn bij reparatie, onderhoud en inbouw van accessoires. Ook voor schadeherstel ben je bij Auto Smolders aan het juiste adres.

Auto Smolders Tilburg

Auto Smolders beschikt over een moderne en volledig uitgeruste werkplaats en service afdeling in Tilburg. Je kunt er terecht voor alle voorkomende werkzaamheden zoals:

  • Onderhoud en reparatie
  • Garantie werkzaamheden
  • Wielen en bandenservice
  • Schadeherstel
  • Airco inbouw & onderhoud
  • Alarmsystemen en accessoires

Als leverancier van mobiliteit heeft de werkplaats ruime openingstijden, vervangend vervoer bij  onderhoud en reparaties en dit alles tegen een aantrekkelijk tarief! Je kunt er ook terecht voor alle originele onderdelen en accessoires van de gevoerde merken.

Voordelig onderhoud

Auto Smolders voert het onderhoud aan jouw Hyundai, Mazda, Suzuki en Nissan uit volgens het onderhoudssysteem van het betreffend merk. Dit onderhoudssysteem is uitgedacht door de fabrikant zodat je voordelig onderhoud aan jouw auto kunt uitvoeren. Er wordt gewerkt met vaste prijzen en zo kunnen ze je dus heel makkelijk van te voren vertellen wat voor onderhoud er dient te worden uitgevoerd en wat het gaat kosten.

Airco onderhoud

Airconditioning in de auto verhoogt comfort en veiligheid. Het systeem voorkomt dat ruiten snel beslaan en zorgt ook dat je op warme dagen scherp en alert blijft. Om optimaal te kunnen functioneren heeft een aircosysteem regelmatig onderhoud nodig. Zo blijft de koelcapaciteit op peil en worden onprettige geurtjes en schimmelvorming voorkomen.

Graag tot ziens in een Auto Smolders Tilburg!

Locatie