B-Sportief

Dragonstraat 7
5044 HR  Tilburg
013-4637202

info@B-sportief.nl

B-Sportief

B-Sportief is een van de oudste sportscholen van Tilburg. Om die reden hebben wij ook de meeste ervaring binnen de sportbranche. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat u deskundig advies krijgt en houden persoonlijk contact hoog in het vaandel. Zo is er altijd een instructeur aanwezig die u kan begeleiden bij de trainingen en u kan voorzien in een op maat gemaakt trainingsschema. Alles behoort natuurlijk geheel tot de service die wij u bieden.

B-sportief beschikt over een zeer breed assortiment fitness en cardio apparatuur. Zo zijn merken als Life Fitness en Hammerstrength sterk vertegenwoordigd in onze fitnesszaal. Verder beschikt B-sportief over een gezellige kantine met bar, waar na het sporten nog lekker een drankje genuttigd kan worden. Het gebruik van onze douche faciliteiten en gratis kluisjes behoort tot de standaard services die wij onze leden aanbieden.

Jeugd en studenten aanbieding

Fitness Vrouwen 1 jaar overeenkomst € 15,00 p/m
Fitness Vrouwen + groepslessen 1 jaar overeenkomst € 19,50 p/m
Fitness Student of Jeugd t/m 22 jaar 1 jaar overeenkomst € 15,00 p/m
Fitness Student of Jeugd t/m 22 jaar + groepslessen 1 jaar overeenkomst € 19,50 p/m

Solarium Tilburg 

Wil jij de winter doorkomen met een mooi gebruinde huid? Kom nu budget zonnen vanaf €5,-*. 7 dagen per week geopend en zonder afspraak. *Maximaal 20 minuten met uitzondering van Luxura maximaal 15 minuten.

Like ook onze Solarium Tilburg Facebook Pagina om altijd op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes.

Nieuwe instructeurs

B-Sportief heeft er weer aan drietal top instructeurs bij die de lessen voor de BUDO sporten gaan verzorgen. Hyram Rodrigues is Europees, Nederlands en AFC Kampioen MMA en Nederlands Kampioen boksen.

Hyram gaat op maandag de volgende groepslessen geven:
18:00 – 19:00 Kids Boksen
19:00 – 20:30 Kickbocksen
20:30 – 22:00 MMA (Mixed Martial Arts)

Lloyd Carty is maar liefst 3 keer Zuid-Nederlands Kampioen en gediplomeerd Boks-trainer/coach bij de NBB (Nederlandse Boks Bond). Met meer dan 25 jaar bokservaring en 12 jaar in het trainersvak is Lloys Carty een mooie aanwinst voor ons team bij B-Sportief.

Lloyd geeft op de volgende dagen de volgende lessen:
Dinsdag 19:00 – 20:00 Boksen
Vrijdag 18:00 – 19:00 Kids Boksen

 Marshal Elizabeth. 1 keer wereld kampioen, 2 keer Europees en 3 keer Nederlands Kampioen. Ook heeft Marshal gevochten in Japan.

Marschal Elizabeth zal elke woensdag de volgende lessen komen verzorgen bij B-Sportief.
18:00 – 19:00 Kids Boksen
19:00 – 20:00 Kickboksen

Bedrijfitness

B-Sportief heeft een speciale aanbieding voor bedrijfsfitness. Bedrijfsfitness optimaliseert niet alleen de gezondheid van het personeel, maar helpt ook het ziekteverzuim terug te dringen.

Te verwachten resultaten zijn:

  •  concrete resultaten met betrekking tot terugdringen van het ziekteverzuim
  • activering van uw personeel
  • teambuilding
  • ontwikkeling van zelfverzekerdheid en zelfbewustzijn

Deze speciale aanbieding van B-Sportief bestaat uit een compleet fitness programma met daarnaast lessen als aerobics, spinning, zumba en boksen. Kijk voor het totale aanbod van groepslessen op onze website www.B-sportief.nl. Behalve dat biedt B-sportief voor elke medewerker een persoonlijk trainingsschema en adviseren wij desgewenst in voeding. B-Sportief beschikt over een zaal vol met cardio- en krachtapparatuur, twee grote zalen waar de diverse groepslessen gegeven worden.

Uiteraard zijn kleedkamers, douches, kluisjes en een sociale ruimte aanwezig. Uw medewerkers kunnen van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 22:00 en in het weekend van 10:00 t/m 16:00 gebruik maken van onze faciliteiten.

Bijzonder aantrekkelijk voor medewerkers is de mogelijkheid om het maandbedrag te laten inhouden van het bruto salaris. Van het bruto jaarsalaris mag namelijk 1,4 % besteed worden aan bedrijfsfitness. Als werkgever kunt u natuurlijk nog verder gaan en besluiten mee te betalen zodat uw personeel nog meer gestimuleerd wordt om te gaan sporten. Uw bijdrage wordt dan in mindering gebracht op het te betalen maandbedrag van uw personeel. Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Kijk voor de laatste acties op de Facebook van B-sportief 

Locatie