BANK15

BANK15 opent haar deuren voor zowel creatieve, ambitieuze en talentvolle ondernemers als voor gevestigde brands. Een mix van pop-up stores, ondernemers, flexplekken, horeca, art en een academie onder één dak! Dé plek voor creativiteit & commercialiteit.

BANK15 is een zelfstandig draaiend collectief. Een ieder die zich vestigt in BANK15 moet een beroep kunnen doen op de kennis en ervaring van de ander. In dit collectief werk je met en voor elkaar. Zo kunnen reclamemensen jou helpen met je marketingplan, kunstenaars je pop-up store designen of samen met een van de horecaondernemers jouw business borrel organiseren.

Uiteraard kan ook iedereen gewoon langskomen om te shoppen bij één van de brandstores of om een lekker drankje en hapje te doen. BANK15 beseft als geen ander hoe belangrijk de creatieve sector en ondernemerschap is voor onze economie. Het kan bij uitstek bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe manieren om economische en maatschappelijke waarde te creëren en te verdelen. In de praktijk zien ze dat er een groot gat is ontstaan tussen kennis, ervaring en educatie.

Missie

BANK15 heeft als missie het gat te dichten. Ambitieus en idealistisch, maar door het stimuleren en samenbrengen van ondernemerschap en creatief talent creëren ze een collectief platform. Een mix van pop-up stores, ondernemers, flexplekken, horeca, kunst en een academie onder één dak. Daarmee vormen ze met alle participanten het collectief en hebben ze als huurvoorwaarden de educatie binnen je vakgebied of het leveren van een dienst.

Tilburg

De eerste vestiging van BANK15 werd in Tilburg geopend. Waarom Tilburg? Waarom niet. Tilburg wordt gezien als de gemiddelde stad van Nederland. En Tilburg telt meer dan 29.000 studenten uit binnen- en buitenland, midden in het hart van Brabant, nog geen 20 min. van Den Bosch, 30 min. van Eindhoven en 15 min. van Breda. Niet voor niets gekozen als meest ideale pilot stad. BANK15 is gevestigd aan de Spoorlaan en ligt tegenover het Centraal Station, in hartje centrum.

Contact

Voor meer informatie over beschikbare ruimtes, flexplekken, stages, pop-up’s, kunst expo’s, horeca ruimte en events kun je mailen naar: info@BANK15.nl. BANK15 is altijd op zoek naar samenwerkingen en initiatieven!

Locatie