Bartels Hifi TV Media

Bartels
Besterdring 87
5014 HH  Tilburg
013-5431489

info@bartelstilburg.nl

Bartels Hifi TV Media

Je bent van harte welkom in de moderne en ruim opgezette showrooms van Bartels Hifi TV Media. Hier kun je terecht voor een demonstratie en/of extra advies. Hoogstaande merken zoals Loewe, Bang & Olufsen, Bose, Bowers & Wilkins, Denon, Marantz, Sonos, NAD, HEOS, Cambridge Audio, Arcam, Samsung, Rotel, Bluesound, Sony, Piega, Panasonic, Geneva, Dali, Monitor Audio en Control 4 staan speciaal voor je opgesteld.

24/7 Webshop

In de webshop vind je alle merken terug die wij hebben. Hierin heb je een uitgebreide keus van kabels tot aan complete systemen. Deze staat dan ook gevuld met de nieuwste producten, scherp in prijs en interessante aanbiedingen. Benieuwd wat wij voor je hebben? Kijk dan snel op www.bartelsshop.nl!

Beluisteren

Zo kun je het volledige gamma van deze topmerken bij ons beluisteren en bekijken. Kijk, vergelijk en krijg inspiratie voor uw nieuwe oog- en oorstrelend home entertainment systeem. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of een drankje. In ons vernieuwde Streaming Center staan alle topmerken die uitgebreid beluisterd en ervaren kunnen worden. 5 luisterruimtes bieden u alle mogelijkheden aan om de juiste keuze te maken en u te laten genieten van uw favoriete muziek of films.

Met meer dan 60 jaar expertise adviseert en begeleidt Bartels Hifi TV Media zowel bedrijven als particulieren graag bij hun zoektocht naar een passende oplossing. Hierbij houden wij rekening met jouw wensen en budget. Door onze eigen technische- en servicedienst bieden wij vakkundige installatie en montage aan huis.

Wij heten je dan ook van harte welkom in de digitale wereld van Bartels Hifi Tv Media in Tilburg. (Parkeergelegenheid voor de deur)

 Bartels

Bartels

Bartels

 Bartels

Bartels

Bartels

Locatie