BDO Accountants & Adviseurs

BDO Tilburg
Prof. Cobbenhagenlaan 95
5037 DB  Tilburg
(013) 594 02 02

tilburg@bdo.nl

BDO Accountants & Adviseurs

Tilburg is de bakermat van BDO: bedrijf werd hier in 1935 opgericht. Vandaag de dag zijn er ruim 120 accountants, belastingadviseurs en consultants actief. En daarnaast ook nog eens 50 collega’s van Bureau Vaktechniek, BDO Academie en BDO Stagebureau. Zij kennen de kansen en bedreigingen van de regio als geen ander. 

Zo is BDO onder andere (bestuurs)lid van Bedrijven Overleg Regio Tilburg, Swim to Fight Cancer Tilburg, VNO-NCW Brabant Zeeland, JuniorKamer, de Carnavalsstichting en Willem II. Voor internationaal opererende ondernemingen is er onder andere de Chinadesk en zijn er specialisten op het gebied van grensoverschrijdende belastingvraagstukken.

Diensten

Je kunt bij BDO Tilburg terecht voor:

  • Accountancy & bedrijfsadvies
  • Audit & assurance
  • Belastingadvies
  • Advisory

De werkzame accountants, belastingadviseurs en consultants hechten veel waarde aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter jouw vraag is wat hen drijft. Zij helpen je verder, ongeacht de grootte van je organisatie of branche. Ze werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor jouw klantrelaties. Dankzij hun deskundig advies, blijf jij altijd in control.

Locatie