Bedrijf van de maand

bedrijf van de maand tilburg
Stadhuisplein 128
5038 TC  Tilburg
14013

ondernemers@tilburg.nl

Bedrijf van de maand

Bedrijf van de Maand Tilburg

Gemeente Tilburg en Citymarketing Tilburg roepen maandelijks een Tilburgs bedrijf uit tot Bedrijf van de Maand (#BedrijfvdMaand) en ontvangen van wethouder Erik de Ridder een prijs. Deze bedrijven zijn ambassadeurs voor Tilburg als ondernemersstad. Hoe dan? Nou, door als typische Tilburgers de mouwen op de stropen en er (samen) voor te gaan. Bedrijven van de Maand weten de samenwerking op te zoeken en hebben betekenis voor de stad en de mensen die er wonen.

Onderstaande bedrijven zijn al eens verkozen tot Bedrijf van de Maand. Wanneer je hierop klikt kom je uit op een artikel met een filmpje over het bedrijf.

Stad van mogelijkheden

Tilburg is een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Van een textielstad getransformeerd tot een broedplaats waar creatief en sociaal denken centraal staat. Met Transport en Techniek als koplopers en veel ruimte voor innovatieve starters en makers. Een bescheiden stad met een enorme diversiteit aan mensen die graag en veel samenwerken. Wat zorgt voor een kettingreactie aan slimme oplossingen voor gezamenlijke uitdagingen. Daarom is Tilburg de pioniersstad voor creatieve ondernemers die aan vooruitgang en groei willen werken. Alles is hier mogelijk.

 

Locatie