Bever Zwerfsport

Koningsplein 2
5038WG  Tilburg
013-5070849

klantenservice@bever.nl

Bever Zwerfsport

Met 40 winkels door heel Nederland is Bever d‚e specialist voor iedereen die actief buiten wil genieten. Met een breed assortiment artikelen dat varieert van technische waterdichte kleding tot tropenkleding met UV bescherming, schoenen voor alle denkbare omstandigheden, artikelen voor wintersport, bergsport, sportklimmen, fietsen en reizen is het bijna teveel om op te noemen.

Met enthousiasme en betrokkenheid zijn de medewerkers in staat jou meer van de natuur te laten genieten door gericht en vanuit de praktijk advies te geven. Laat je verbazen door het uitgebreide assortiment outdoorartikelen van bekende merken zoals The North Face, Mammut, Lowe Alpine, Hagl”fs en Jack Wolfskin.

Ook bijzondere producten van minder of zelfs niet bekende merken kan je natuurlijk bij Bever vinden. Ze houden immers een scherp oog op alles wat er op outdoorgebied uitgevonden wordt om je zo optimaal van dienst te kunnen blijven. Met kennis en passie biedt Bever je steeds weer de juiste uitrusting voor jouw avontuur!

Locatie