BiBo Fashion

BiBo Fashion
Noordstraat 96
5038EK  Tilburg
085-4018324

info@bibofashion.nl

BiBo Fashion

BiBo Fashion is het adres voor sexy body- en sportswear voor mannen. BiBo richt zich op de modebewuste man die zich wil onderscheiden van de massa. De herenkleding heeft strakke pasvormen en daarnaast een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 

Het idee achter BiBo Fashion

Het idee om BiBo Fashion op te richten ontstond een aantal jaar geleden tijdens een vakantie op Gran Canaria. De eigenaren van BiBo keken hun ogen uit: mannen in exclusieve felgekleurde shorts en slips. Daar ontstond heb idee van een webshop voor sexy body- en sportswear. Op 1 juli 2012 ging BiBo het wereldwijde web op.

Offline shoppen bij BiBo

Sinds november 2015 kun je de collectie ook offline bewonderen aan de Noordstraat 96 te Tilburg. Je kunt de store eenvoudig bereiken via het centrum van Tilburg. Houd de website in de gaten voor acties en exclusieve events.

Behalve de online shop en offline store vind je BiBo Fashion ook op festivals. Misschien ben je BiBo al eens tegengekomen op het Milkshake Festival? Mis niks en schrijf je in voor de nieuwsbrief, volg de blog en like BiBo Fashion op Facebook.

Wil je shoppen buiten de openingstijden? Mail dan naar info@bibofashion.nl of bel 085-4018324. Ze zijn 24 uur open op www.bibofashion.nl

Locatie