Biënnale Brabant

Burgemeester Brokxlaan 2
5041 SB  Tilburg

Biënnale Brabant

De Biënnale Brabant is een belevingsexpositie met bijzondere kunst en verlichting. Van schilderijen tot beelden en van fotografie tot glassculpturen. Een unieke wereld; exclusief, groots en meeslepend. 

De Biënnale Brabant vindt plaats van 10-26 november en is een unieke en internationale expositie die je niet mag missen. Kunst wordt een beleving in de industriële Koepelhal in Tilburg. De hal vormt de perfecte setting voor een reis langs uiteenlopende kunstwerken van meer dan 40 nationale en internationale kunstenaars.

Tilburg.com arrangement

Speciaal voor de lezers van Tilburg.com heeft de organisatie een Tilburg.com arrangement samengesteld. Voor slechts €15,- heb je toegang voor twee personen bij Biënnale Brabant, krijg je een gratis portie bitterballen in de Biënnale Brasserie op het evenement. Als extraatje kun je met 50% korting de catalogus ter waarde van €8,- aanschaffen.

Wil je gebruik maken van deze actie? Bestel dan hier je kaarten en vul de code ‘BB2017-tilburgcom’ in.

Een sterk kunstplatform

De organisatie van de Biënnale Brabant is in handen van Van Loon Galleries. Een kunstgalerie in Vught en actief binnen de moderne kunst. Van Loon Galleries werkt met circa 50 internationale kunstenaars waaronder Rabarama, David Begbie en Jeffrey Robb. Een sterk kunstplatform als verbinder en podium van kunst, kunstenaars, mensen en maatschappij.

Biënnale Brabant

Locatie