Bij Vermeer

afwassers
Kempenaarplaats 156
5017DZ  Tilburg
013-8228200

info@bijvermeer.nl

Bij Vermeer

Het nieuwe restaurant Bij Vermeer is gevestigd in het hart van Tilburg aan de Piushaven; een bruisend gebied dat momenteel volop in ontwikkeling is. Bij Vermeer biedt de Bourgondische Tilburger lekker eten en drinken in een gezellige sfeer.

Met 65 couverts, een leestafel en een groot all weather terras bieden wij een ideaal thuis voor de Bourgondische Tilburger. Te gast zijn Bij Vermeer is een beleving waarbij verse producten en sfeer centraal staan. Je kunt hier terecht voor lekker eten en drinken, gezelligheid, muziek, barista, mooie wijnen en speciale bieren. De ongecompliceerde maar kwalitatief hoogwaardige gerechten voor een brasserie prijsje zorgen ervoor dat gasten zich thuis voelen. Ook heeft Bij Vermeer een uitgebreide borrelkaart met onder andere home made fingerfood gerechten, zoals Kreeftenbitterbal of zwezerik bitterbal. Lekker lunchen, dineren of borrelen (VrijMiBo) in een Bourgondische sfeer; Bij Vermeer biedt het allemaal.

Het interieur

Het interieur van Bij Vermeer kenmerkt zich door een hippe “Piushaven meets Tilburg Textielstad” uitstraling. Inspiratie werd gehaald uit de wol- en textielfabrieken die vroeger rondom de Piushaven gevestigd waren. Dit thema, gecombineerd met elementen uit de moderne architectuur, is doorgevoerd in het interieur en creëert een unieke “laid back atmosphere” met een Tilburgs tintje.

Heb je een feestelijke aangelegenheid of een vergadering in besloten kring? Bij Vermeer kunnen we gedeeltes afschermen zodat men in informele sfeer, zakelijk of particulier, kan genieten in een Bourgondische sfeer.

Locatie