BLYF

BLYF is de eerste echte bijzondere eetwinkel van Tilburg waar je terecht kunt voor lekkere broodjes, heerlijke koffie, verrassende lekkere tussendoortjes, borrelhapjes, heerlijke verse salades en maaltijden. De zaak is geopend in september 2018 aan de Tuinstraat.

Voel je thuis

Lekker werken onder het genot van een goede kop koffie, afspreken om te lunchen met vrienden en vriendinnen of eindelijk in alle rust dat boek lezen met een goed stuk taart? Bij BLYF kun je altijd terecht. Liever thuis voor de buis met een goede chocoladereep of verrassende borrelhapjes? Ook dat kan. Bij BLYF kun je zowel verblijven als meenemen voor onderweg of voor thuis. Vandaar dat het motto ook luidt: voel je thuis. Of je nu daar geniet van de verrassende producten of de producten mee naar huis neemt: BLYF zorgt ervoor dat jij je altijd thuis voelt.

BLYF staat voor kwaliteit en lekker eten. Ze willen terug naar de basis waar alles draait om ambacht en liefde voor eten. Dit betekent dat je hier een mix vindt van gezonde, bewuste en vooral lekkere producten. Voor ieder wat wils maar bovenal gewoon super lekker!

Locatie