Boerderij Denissen

209501_boerderijdenissen_logo_031111.jpg
Gen. Eisenhowerweg 1
5056 CR  Berkel-Enschot
013-5334218

info@boerderijdenissen.nl

Boerderij Denissen

Eigentijds genieten in een monumentale Boerderij
Eetcafé en partycentrum Boerderij Denissen ligt op een unieke locatie in het groene hart van Berkel-Enschot. De laan van oude, wilde kastanjebomen is een prachtige oprijlaan naar de monumentale boerderij uit 1857. De sprookjesachtige oprijlaan heet in de volksmond niet voor niets “het trouwlaantje”, een gewilde plek voor het maken van bruidsfoto’s.

Tot in 1968 is door de familie Denissen het boerenbedrijf uitgeoefend. Vanaf 1997 is Boerderij Denissen, na een ingrijpende verbouwing en met behoud van het eigen karakter, onder leiding van Jeroen en Liesbeth Bax als eetcafé en partycentrum in gebruik.

Buitengewoon eten…
Gezellig een hapje eten in de gemoedelijke warme ambiance van het eetcafé.
Een grote schouw, koperen pannen en schilderijtjes met Hollandse taferelen aan de muur. Het eetcafé in Boerderij Denissen biedt u een huiselijke, warme ambiance waar u gezellig en ontspannen kunt genieten van eenvoudige maar smakelijke gerechten tegen een vriendelijke prijs. In de zomermaanden is er de mogelijkheid op het voor- of achterterras te eten.

Buitengewoon feest…
Van een klein familiefeest tot een grootse bruiloft. Het is mogelijk bij Boerderij Denissen. En altijd op die manier die u het prettigst vindt. Eten en drinken kan bij eetcafé en partycentrum Boerderij Denissen zo uitgebreid als u wilt. Kokkin Liesbeth weet er altijd iets smakelijks en sfeervols van te maken. Of u nu voor een (walking) diner, warm/koud buffet, of barbecue kiest. Met creativiteit en liefde voor het vak wordt het door ons keukenteam bereid en gepresenteerd.

Dat een groot feest naast gezellig ook intiem kan zijn, zult u merken als u een feest geeft in onze grote zaal. Feesten voor kleinere gezelschappen komen helemaal tot hun recht in het eetcafé en op de zolder van de boerderij. Waarvan de hanenbalken en de inrichting de sfeer ademen van vroeger. Door combinatie van onze ruimtes ontstaat een capaciteit van maximaal 300 personen.

Ook kunt u met uw gezelschap gebruik maken van onze binnentuin met terras of van het terras aan de rand van de grote groene weide en de bomenlaan. In de warme zomermaanden is het op het voorterras aangenaam vertoeven in de schaduw van de wilde kastanjebomen. De binnentuin is bijzonder geschikt voor uw besloten feesten met eigen bediening.

Boerderij Denissen is voor partijen e.d. 7 dagen per week beschikbaar. Graag ontvangt gastheer Jeroen Bax om u persoonlijk de mogelijkheden te laten zien.

Buitengewoon terras…
Zodra het kwik naar de twintig graden stijgt, openen wij onze terrassen. Ons voorterras ligt aan de groene weide en de bomenlaan en ons achterterras bevindt zich onder een pergola begroeit met blauwe regen.

Graag nodigen Jeroen en Liesbeth Bax u uit om de warme huiselijke en ongedwongen sfeer te ervaren in eetcafé en partycentrum Boerderij Denissen.

Openingstijden
Voor feesten, partijen, vergaderingen en condoleances staat ons team 7 dagen per week voor u klaar.

boerderij-denissen

Locatie