Bojangles

bojangles
Tilburgseweg 103
5051AB  Goirle
013-5301080

info@bojanglesgoirle.nl

Bojangles

Bojangles Billiards & Darts is the place to be voor liefhebbers van biljarts, pool en darts én iedereen die zin heeft in een leuke middag of avond. In een gastvrij, jazzy sfeertje ontmoet je hier je vrienden, drink je samen een borrel of speel je een spelletje biljart of pool. We zijn zeven dagen per week open!”

Mr. Bojangles

Bojangles ontleent zijn naam aan de beste tapdancer ooit: Bill ‘Mr. Bojangles’ Robinson (1878 – 1949). Mr. Bojangles danste vanaf zijn achtste tot zijn dood in clubs, theaters en films en is tot op de dag van vandaag een legende. Zijn naam roept bij velen de warme en ontspannen sfeer van jazz-clubs op. En dat is precies het sfeertje waarin we je graag verwelkomen als gast!

Het is een warm en ontspannen Grand Café waar je je vrienden, familie en collega’s ontmoet. Er zijn voldoende mogelijkheden om te poolen, biljarten, darten en natuurlijk lekker een hapje kunt eten en drinken. Er staan 7 professionele pooltafels (9ft) en drie carambole tafels (2,30 mtr). Ook zijn er 8 dartbanen waar je gebruik van kunt maken! Het is zelfs mogelijk om een vergadering of besloten feest bij ons organiseren in de gezellige ‘Praatkamer’.

Locatie