Boulevard Café

421384_logo-boulevard.jpg
Noordstraat 51
5038 EG  Tilburg
013-5445016

Boulevard Café

Boulevard Café is jouw kompas naar gezelligheid! Dat is waar ze voor staan. In hun café in de Noordstraat, kan in een ongedwongen en vooral gezellige sfeer een drankje genuttigd worden. Maar je kunt hier ook terecht om een feestje te vieren. Vier jouw verjaardag, jubileum, afstudeerfeest bij hen en maak er een onvergetelijke dag van samen met je familie en vrienden. 

Feestje vieren of zoek je een ruimte om te vergaderen?

Heb je iets te vieren of zoek je een ruimte voor vergaderingen, workshops of andere groepsactiviteiten? Hun grote zaal biedt ruimte voor circa 75 personen. Indien gewenst kan ook het café worden gebruikt waarmee de capaciteit wordt uitgebreid naar ongeveer 150 personen. ​Voor meer informatie kun je altijd even langsgaan of contact met hen opnemen.

Boulevard Buzzz

Een leuke, digitale, interactieve, multimediale variaquiz die gespeeld wordt met echte stemkastjes.
De stemkastjes (buzzers) werken als een soort van afstandbediening waarbij er gekozen kan worden uit vier verschillende antwoorden (multiple choice).

Er kan zowel individueel als in groepen worden gespeeld. De quiz duurt ongeveer 2,5 uur. Ook leuk voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten maar ook geschikt om tijdens een bierproeverijtje, wijntje of tijdens een gezellige borrel, in een ongedwongen setting, je kennis te testen. De quiz is ook voor groepen apart te boeken (kan ook op locatie).

quizzingevenement1.3

Locatie