Brabant Housing

brabant housing
Willem II straat 17
5038BA  Tilburg
013-5801506

tilburg@brabanthousing.nl

Brabant Housing

Brabant Housing is een nieuwe speler in een bestaande markt. Vanuit hun jarenlange ervaring in de vastgoedsector als belegger hebben ze alle expertise in huis om je te helpen bij het verhuren of het aanhuren van een woning.

Met hun achtergrond vanuit de Rentmeesterij, zijn ze bekend met allerlei soorten zaken als onteigening en herontwikkeling. Vanuit dit oogpunt beperkt hun netwerk zich niet alleen tot particulieren maar zijn ze tevens een bekende partij bij beleggers en projectontwikkelaars die op gerenommeerde locaties nieuwbouw plegen. Hun netwerk is dusdanig groot dat ze voor iedere partij een goede gesprekspartner zijn.

Brabant Housing wil bekend staan als gedegen betrouwbare partij met wie je afspraken kunt maken. Door hun pro-actieve houding proberen ze mogelijke knelpunten in een vroeg stadium te signaleren. Als er problemen zijn trachten ze deze creatief op te lossen. Ze zijn geen snelle jonkies en hebben gaan niet voor het geld voor korte termijn gewin. Een goede relatie met verhuurders begint met het aanleveren van goede huurders.  Gezellig werken staat bij hen hoog in het vaandel.

Locatie