Brasserie Lunchroom De Groene Vlinder

sous-chef

Brasserie Lunchroom De Groene Vlinder

Brasserie en cafetaria de Groene Vlinder bevinden zich in het hart van winkelcentrum Heyhoef, in de stadswijk Reeshof te Tilburg.

De Brasserie heeft een huiselijk en warm interieur en heeft ongeveer 100 zitplaatsen. In de zomer kunt u ook genieten van ons terras. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner of koffie met gebak. Alle gerechten van de Brasserie zijn mee te nemen tegen een gereduceerde prijs in onze cafetaria.

In onze Brasserie leggen wij, bij het bereiden van onze gerechten, de nadruk op verse en gezonde ingrediënten. Voor de kinderen hebben wij leuke gerechten met een verrassing.

Reserveringen zijn dagelijks mogelijk, met uitzondering van de koopavonden (elke vrijdagavond) tussen 17:00 uur en 19:00 uur en op koopzondagen. Reserveren kan rechtstreeks in de zaak of per telefoon.

Tot ziens in onze Brasserie

Groene vlinder

De Groene Vlinder – Cafetaria
Cafetaria de Groene Vlinder is gelegen naast onze Brasserie en bied een uitgebreide keuze uit dagverse frites en snacks welke u ter plaatse kunt nuttigen of mee naar huis kunt nemen. Informeer ook naar onze huzarensalades uit eigen keuken welke op bestelling 7 dagen per week af te halen zijn. Bezorgen is ook mogelijk.

Ook is het mogelijk om in de cafetaria alle gerechten te bestellen die ook op de kaart staan van de brasserie om thuis te genieten alleen, met je gezin of met vrienden of familie. De bestelling wordt in warmhoud verpakkingen verpakt en blijft zo lekker op temperatuur totdat u thuis bent.

De Groene Vlinder – Bedrijfscatering
De Groene Vlinder is al ruim tien jaar actief in de bedrijfscatering.
Voor bedrijven hebben wij een uitgebreide lunch- en avondkaart, die wij op ieder moment van de dag bij u kunnen bezorgen.

Alle broodjes, salades en maaltijden worden uitsluitend met dagverse ingrediënten bereid.
Voor de personeelsborrel hebben wij een uitgebreide hapjes- en tapaskaart.

Gelieve uw bestelling twee uur voor bezorging telefonisch door te geven i.v.m. onze planning.

Vanwege onze lage prijzen zijn wij helaas genoodzaakt om bij bestellingen onder de €50,- een bezorgtarief van €2,50,- in rekening te brengen. Voor bezorgbestelling onder €25,- vragen wij €3,50 bezorgkosten.

Wij zouden zeer trots zijn als wij bij uw bedrijf mogen leveren.

Locatie