Brasserie-Restaurant L’Orangerie

gastheer
Heuvel 39
5038 CS  Tilburg
013-5431132

lorangerie@live.nl

Brasserie-Restaurant L’Orangerie

Het restaurant l’Orangerie heeft een zonnig karakter; veel kleur met hier en daar moderne invloeden, maar altijd met een warme en gemoedelijke sfeer. Het restaurant biedt plaats aan ruim 80 gasten, maar er kan ook een apart gedeelte, de Tuinkamer, voor ±30-35 personen, gereserveerd worden. Ideaal voor familie-aangelegenheden, voor een diner-vergadering of bedrijfspresentaties.

In de zomer is er een groot terras aan de voorkant van het restaurant, in het gezelligste straatje van Tilburg. Ook daar kunt terecht voor een kop koffie (evt. met gebak), een borrel, een heerlijke lunch of dineren en genieten van het uitzicht op het bruisende uitgaansleven van deze levendige stad.

l’Orangerie

De menukaart verandert regelmatig, maar altijd op een manier dat de vaste specialiteiten zijn terug te vinden. Verder natuurlijk het bekende 3-4 gangen keuzemenu. Hierbij kun je steeds kiezen uit 4 gerechten per gang. Er zal altijd wel iets bij staan naar jouw keuze. Met de kermis- en kerstdagen wordt de kaart nog eens extra aangepast. De menukaart is Frans georiënteerd maar met invloeden van over de hele wereld. Scharrelvlees is ook in belangrijke mate aanwezig op de kaart, niet alleen vanwege de smaak en de structuur van het vlees, maar ook om bewust met dier en milieu om te gaan.

Staat jouw favoriete gerecht niet op de kaart? Vraag er gerust om bij je gastheer of gastvrouw. Zij zullen er alles aan doen, indien mogelijk, om aan jouw vraag te voldoen.

orangerie

Locatie