Brasserie ’t Zusje

brasserie 't zusje

Brasserie ’t Zusje

Traditioneel tapas restaurant? Nee zeker niet! Tapas is de aanduiding voor een Spaans aperitiefhapje, die Brasserie ’t Zusje samenstelt met smaken van over de hele wereld. Op dit moment zijn er vijftien vestigingen in Nederland.

Het restaurant opent haar deuren zeven dagen per week om 17:30 uur voor maximaal 140 gasten, die onbeperkt de huisgemaakte lekkernijen kunnen bestellen tot 23:00 uur. Om dit allemaal in een gezellige en ontspannen sfeer te kunnen laten verlopen werken ze met een groot team van wel vijftig man, verdeeld over de keuken en het restaurant. Is dat wel te doen, 140 man? Natuurlijk is dat te doen! Sterker nog, ze doen het vrijwel dagelijks.

Uiteenlopende doelgroepen

’t Zusje heeft 90 gerechten op de kaart staan die door de chef kok worden bedacht, uitgewerkt, besteld en uitgelegd aan de keuken. De doelgroep van ’t Zusje is heel uiteenlopend, door de grote keuze aan eten en drinken kunnen ze ook mensen met een allergie een variatie aan kwaliteit serveren. ’t Zusje heeft vrijwel geen drempels en is in het bezit van een lift voor de minder valide gasten en collega’s.

Locatie