Buro T3

burot3
Willem II straat 38
5038BG  Tilburg
0135435278

info@burot3.nl

Buro T3

Buro T3 staat voor Trainingen, Testen en Trajecten. Hun psychologische hulp en advies is gericht op daadwerkelijke verandering.

Bij Buro T3 werken enthousiaste krachten met verstand van mensen, menselijk gedrag en communicatie. Hun ruime kennis en werkervaring zetten zij in voor psychologische hulp en zakelijke dienstverlening.

Psychologische hulp

Bij Buro T3 zien ze mensen als zelfstandige individuen die in staat zijn hun problemen zelfstandig op te lossen. De interventie van de gedragsdeskundige dient erop gericht te zijn je te helpen zelf je problemen op te lossen.

Zakelijke dienstverlening

In een tijd waarin veranderingen zo ontzettend snel gaan, is het soms moeilijk om het hoofd boven water te houden. Er zijn meer keuzes en richtingen dan ooit tevoren voor individu en organisaties. Dat betekent dat het nemen van verantwoordelijkheid en een koers bepalen, continue terugkerende thema’s zijn. Dit thema ziet Buro T3 terug op alle niveaus waarop ze werken, van managementteams tot jongeren met identiteitsproblemen.

Voor iedereen lijkt te gelden dat er een steeds groter beroep gedaan wordt op het aanpassingsvermogen, de flexibiliteit, de creativiteit en de innovatieve vermogens. Voor veel organisaties maar ook voor mensen individueel is dit vaak worstelen en kan externe hulp helpen. 
Buro T3 is ervan overtuigd dat investeren in mensen altijd rendabel is omdat hun onderscheidend vermogen steeds meer noodzakelijk wordt voor het succes van de organisatie.

Het personeel is het grootste kapitaal van een organisatie. Wanneer er in mensen geïnvesteerd wordt zullen ze vanuit hun persoonlijke kracht en missie een bijdrage leveren aan de te bereiken doelen.

Locatie