Café Bakker

café bakker

Café Bakker

Cafe Bakker is een borrelbar in  nieuwe stijl, rekening houdend met de trends van dit moment. Bakker staat voor robuust, industrieel en knus.

Binnen die sfeer bieden ze bieren van eigen bodem, goede wijnen, borrelplanken en goed gevulde glazen. Gecombineerd vormen de warme sfeer én hun producten van hoge kwaliteit een uniek concept midden in het horecahart van Tilburg. Je vind Bakker letterlijk midden op de Korte Heuvel, die al jaren de populairste horecaplek is voor een zeer divers uitgaanspubliek.

De naam Bakker komt niet uit de lucht vallen, want het pand werd vroeger behuisd door bakkerij Van Erven. Met bier als hun belangrijkste product geeft Café Bakker die historie nog een mooie knipoog: brood en bier hebben immers dezelfde ingrediënten, alleen bevat de laatste wat meer water!

cafe bakker

Bieren

Kun je niet kiezen, of heb je liever dat iemand anders dat voor je doet? Laat je dan verrassen door de verschillende smaken die ze voor je geselecteerd hebben en ga voor een klein bierproeverijtje .

Natuurlijk mogen de biertjes ook in gezelschap geproefd worden en daarom zijn er mogelijkheden voor proeverijen met een groep. Wil je gewoon wat biertjes proeven met je vrienden, ben je op zoek naar een uitgebreide proeverij aangevuld met borrelplanken voor je bedrijfsuitje, of iets daar tussenin? Regelen ze! Zittend of staand aan een grote robuuste tafel laten ze een bierkenner uitleg geven over de historie en unieke smaken van de mooie bieren die Nederland rijk is.

kornuit1

Borrelen

Bij Bakker houden ze van goede borrels! Grote borrelplanken gevuld met lokale lekkernijen, begeleid door een speciaalbiertje of een goed glas wijn. En dat dan natuurlijk het liefst uitkijkend over de (korte) Heuvel of genietend van de rust in hun achtertuin. De planken zijn goedgevuld en daardoor ideaal om te delen met de hele tafel: dus in plaats van met mes en vork op je eigen bordje aanvallen, proef je samen van alles wat. En p.s.: als je delen nou echt heel moeilijk vindt, kun je natuurlijk altijd kiezen voor je eigen bord.

Cafe bakkerborrelplank

Business

Vóór het borrelen eerst nog even serieus aan het werk? Geen probleem: onder elke tafel vind je een stopcontact, je maakt gemakkelijk gebruik van hun wifi-netwerk en vult zelf je koffie gratis bij. En als het werk klaar is, zit je gelijk goed voor de vrijdagmiddagborrel.

Ook voor bedrijfsborrels, afscheidsfeestjes en vergaderingen kun je bij Bakker terecht; hiervoor hebben ze een af te sluiten ruimte. De kosten kunnen uiteraard op rekening worden gezet en parkeren doe je op een steenworp afstand in de Tivoli-garage.

vergaderen bakker

Buiten

Een unieke plek in het centrum van Tilburg: Bakker Buiten. De binnentuin van Bakker is dé plek om heerlijk te genieten van het zonnetje: je neemt een lekker biertje of glas wijn terwijl je hangt in de loungebank en de kids vermaken zichzelf in de tuin. Tegen de tijd dat je honger krijgt, steken ze de barbecue aan en blijf je lekker hangen voor een goed stuk vlees.

Locatie