Café De Boekanier

boekanier

Café De Boekanier

Iedereen is welkom in hét café van Tilburg, waar het altijd feest is!

Dinsdag en donderdag zijn de speciale studentenavonden. Café de Boekanier zorgt voor vette muziek om compleet uit je dak te gaan, gezellig personeel en de enige echte, persoonlijke, Brabantse sfeer waar je je meteen thuis voelt. Om de studenten tegemoet te komen hebben we dan ook de te gekke Pijpen!? actie. Een flesje Jupiler kost dan €1,30 en voor een flesje rosébier betaal je €1,60 of Desperados piccolo voor slechts €1,90!

Weekend

Ook in het weekend is de Boekanier een begrip. Op de Perfect Friday draaien de DJ’s alles wat jij wilt horen en kun jij met je vrienden  biertjes tappen uit je eigen 6 liter tapje voor maar €29,50! Op zaterdag stroomt het café vol met mensen uit de wijde omgeving om helemaal los te gaan en beginnen we de avond goed met GIET EM ERIN. Er zijn gieters van anderhalve liter en van drie liter. Een anderhalve liter gieter kost €7,50 en voor een drie liter gieter betaal je slechts €14,-.

Stamkroeg en feestjes

Vergeet verder het ‘radje’ niet waarmee je vijftien bier kunt winnen en laat je verrassen door de uitgebreide borrelkaart! Denk ook aan Café Boekanier als je een tof (verjaardags)feest of (afstudeer)borrel wilt organiseren of op zoek bent naar een stamkroeg voor je dispuut of studievereniging. Alles kan bij het leukste café van Tilburg!

Locatie