Café Karel

cafe karel

Café Karel

Midden op de Heuvel staat het pand van Café Karel en Viva las Tapas. Als je de deur opent vallen de opvallende stijl en kleuren je direct op. Zo tref je klassieke stoelen en tafels aan bij een strakke en moderne muur. Ga maar ergens zitten en al snel komt er een ober naar je tafel om voor je drankjes te zorgen. Met meer dan zestig speciaalbiertjes, frisse cocktails en heerlijke koffies een ideale plek om lekker te bij te komen na een dag shoppen.

Wil je er iets bij eten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Probeer eens een van de heerlijke stokbroodjes, kies de topper het 12-uurtje (€5,80) of ga je toch voor de bitterballen? Vanaf 17:00 uur kun je hier kiezen voor een diner uit een van de twee keukens. Ga je voor de klassieke a la carte? Of toch liever voor het zonnige all you can eat tapas? Hoe dan ook, een goed diner zetten ze voor je klaar.

VLT Catering

Feestje thuis? Bedrijfsborrel? Groepsdiner? Laat het niet aan het toeval over, maar vertrouw op de jarenlange ervaring van Café Karel! Ze verzorgen heerlijke tapascateringen in alle soorten en maten. Liever iets anders? Ze gaan geen uitdaging uit de weg, zowel op locatie als binnenshuis. Ook voor groepsdiners, borrels of vergaderingen ben je bij hen aan het juiste adres. Neem contact op via info@cafekarel.nl of loop even binnen.

Locatie