Café Tribunaal

Café Tribunaal

Regelmatig ‘full house’ en dan vooral in het weekeinde, dat is typerend voor Café Tribunaal.

Maar ook op andere tijden straalt de sfeer je van alle kanten tegemoet. Of je nu aan de langgerekte bar zit – vanuit vrijwel elke positie kun je de ruim 100 m2 grote ruimte overzien -, aan één van de tafeltjes of buiten op het terras (70 plaatsen).

Bruincafé en danscafé

Café Tribunaal heeft het gewoon, als gezellig bruincafé én als danscafé want als de stemming er eenmaal in zit is het ongedwongen swingen geblazen. Gevarieerde muziek klinkt uit de speakers. ’t is maar net wat de clientèle op dat moment graag wil horen. Van rock-‘n-roll uit de jaren vijftig tot golden oldies uit de zestiger jaren, van Nederlandstalig tot de betere hedendaagse popmuziek.

Thuis voor iedereen

Tribunaal is zo’n café waar haast elke leeftijdscategorie zich thuis voelt. Wie de honger even wil stillen bestelt aan de bar een belegd broodje, tosti of een pistolet. Op rustiger uren kun je er op je gemak een partijtje biljarten, darten of tafelvoetbal spelen. Geen animo? Dan pak je er gewoon een pilsje of speciaal biertje en maak een praatje met je kameraden of andere gasten. Op een tribunaal wordt doorgaans veel gesproken en geluisterd. In café Tribunaal is dat niet anders.

Locatie