Cartridge Europe Tilburg

Cartridge Europe

Cartridge Europe Tilburg

Na bijna acht jaar als franchiser van Cartridge World hun bedrijf te hebben opgebouwd, is dit bedrijf in 2013 samen met de andere 4 overgebleven CW-filialen zelfstandig verder gegaan onder de naam Cartridge Europe. 

Afgezien van deze naamswijziging is er qua bedrijfsvoering niets gewijzigd. Voor het op een kwalitatief hoog niveau hervullen van je printercartridges gebruiken ze nog steeds dezelfde inkten, toners en andere grondstoffen. Ook het principe om de hervulde cartridges zoveel mogelijk te testen voor aflevering aan de klant hebben ze vanzelfsprekend gehandhaafd.

Buiten het hervullen van printercartridges kun je bij hun ook terecht voor originele en compatibele cartridges. Tevens leveren zij printers, (foto-)papier en batterijen.

Ze hanteren in deze winkel sinds eind 2012 twee spaarsystemen:

  • POSTIOOS, het Tilburgse spaarsysteem. Sparen voor jezelf, je vereniging (stichting) en voor het goede doel.
  • Voor inkt cartridges hebben ze een eigen spaarkaart, waarbij je de tiende hervulling c.q. compatibele cartridge gratis krijgt.

Voor bedrijven maken ze graag een offerte voor het hervullen van de printercartridges. Stuur even een mailtje met daarin een overzicht van de printers. Telefonisch kan natuurlijk ook. Ze komen de cartridges bij je ophalen en de hervulde cartridges worden (binnen 1 week en in overleg ook sneller) weer bij je afgeleverd.

Locatie