Chalet Fontaine

136042_chaletfontaine_logo_050810.jpg

Chalet Fontaine

Wij zorgen graag voor u!

Bij Chalet Fontaine Partycenter en Maison Luuk Exclusieve Catering draait alles om onze gasten. “De klant is het centrale uitgangspunt bij het ontwikkelen van onze culinaire creaties en totale dienstverlening. Het is tenslotte úw feest, bijeenkomst, receptie, opening, bruiloft of vergadering! Vertel ons dus gerust wat uw wensen en verwachtingen zijn: wij zorgen er met liefde en plezier voor dat alles vlekkeloos verloopt. Wij regelen de locatie, de ontvangst, de catering, het personeel, de inrichting, de muziek, de sfeer en eventuele sportieve activiteiten. U heeft er geen omkijken naar: laat het maar aan ons over!

De liefde voor ons vak is de drijvende kracht achter onze organisatie, Maison Luuk Exclusieve Catering en haar thuislocatie Chalet Fontaine Partycenter. Onze chefkok en zijn keukenbrigade staan garant voor een uitstekende culinaire verzorging, onze inrichters voor verrassende (evt. thematische) inrichting, onze feestplanners voor topentertainment, onze partymanagers voor een service gerichte verzorging. Maakt u vrijblijvend een afspraak met onze feestplanners en laat u zelf overtuigen.

Maison Luuk Exclusieve Catering is huiscateraar van Chalet Fontaine Partycenter, gevestigd te Kaatsheuvel. Bij Chalet Fontaine bevinden zich tevens de kantoren, magazijns en keukens van Maison Luuk Exclusieve Catering op het 10.000 m2 grote terrein.

Zalenbeschrijving

Chalet Fontaine is middels een verplaatsbaar wandensysteem te splitsen in de Cappettizaal en de Tuinzaal. In de tuin is het Tuinchalet gelegen, een gezellig bruin cafe geschikt voor kleinere groepen.

– Geheel Chalet Fontaine; tot 1200 personen
– Cappettizaal; v.a. 20 tot 200 personen
– Tuinzaal; v.a. 80 tot 350 personen
– Tuinchalet; v.a. 20 tot 70 personen

www.chaletfontaine.nl
www.maisonluuk.nl

Locatiebeschrijving

In het centrum van Kaatsheuvel vindt u de schitterende villa van Chalet Fontaine. De locatie, gelegen in het groene hart van Brabant opent haar deuren voor allerlei particuliere en zakelijke evenementen. Deze prachtige villa is uniek gelegen vlakbij de Loonse en Drunense duinen.

Dé ideale plek voor een bijzonder diner, bruiloft , receptie, vergadering, presentatie, sportieve teambuildingsdag of daverend feest. Zowel binnen als buiten!

De villa is verdeeld in twee fraaie zalen die ook als één geheel te gebruiken zijn. Chalet Fontaine kan voor ieder evenement een passende ambiance creëren. Daarom is ook gekozen voor een eigentijdse inrichting die tegelijkertijd een intieme sfeer uitstraalt. Tevens kunt u gebruik maken van het unieke Tuinchalet, het buitenterras en onze parktuin en er is voldoende eigen parkeergelegenheid.

Uw evenement is bij ons in professionele handen. Wij kunnen de volledige organisatie verzorgen maar ook voor alleen het culinaire gedeelte bent u bij ons aan het juiste adres. De culinaire mogelijkheden zijn haast onbegrensd. Van luxe sandwich tot uitgeserveerde lunch. En van een groots diner tot een spectaculair buffet. Ook zijn we u graag behulpzaam bij de keuze van muziek of entertainment. Onze contacten met bands en dj’s zijn eindeloos. Natuurlijk zorgen we voor alle moderne faciliteiten en audiovisuele opties.

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij ontvangen u graag! Terwijl u geniet van een lekker kopje koffie, nemen we samen uw wensen door. En dat uiteraard geheel vrijblijvend.

Wij hopen u binnenkort te ontvangen!

Locatie