Club Smederij

Club Smederij
Burgermeester Brokxlaan 8-84
5041SB  Tilburg
013 210 0125

info@clubsmederij.nl

Club Smederij

Club Smederij is een Tilburgse club waar een groot aantal evenementen samenkomt. Dit unieke en rauwe pand, dat ooit fungeerde als hal voor treinmotoren, is de broedplaats voor enerverende dance events als Rewind, Daisy en veel meer. In deze club, met een bijna buitenlandse underground sfeer, komt de grote variatie aan muzikale genre’s zoals house, minimal, techno, tropical volledig tot hun recht. Bekijk vooral de agenda op www.clubsmederij.nl.

Unieke plek

In Club Smederij feest je in monumentale hallen waar de industriële kracht vanaf straalt. Een unieke plek met geweldige club-, house- en hiphop feesten en diverse thema-avonden zoals Smederij Cinema en Comedy Nights. Club Smederij blijft verrassen door creatieve, experimentele concepten en jonge talenten een kans te geven om te ontwikkelen. De ongedwongen en intieme sfeer wordt in de zomer nog beter met het terras in de binnentuin van de Spoorzone.

Verhuren

Je kunt bij Club Smederij niet alleen terecht voor feesten, evenementen en thema-avonden, maar je kunt de zaal ook huren voor privé en zakelijke evenementen. Denk hierbij aan: bruiloften, verjaardagen, vergaderingen en meer. Kijk voor meer informatie op deze website.

Locatie