Coolblue

cool blue tilburg
Asteriastraat 4a
5047RM  Tilburg
010-7988999

Coolblue

Ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een webwinkel met meer dan 327 specialistische shops en 7 fysieke winkels. Sinds onze oprichting in 1999 hebben we maar één doel: klanten blij maken. We geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 1200 Coolblue’ers werken we keihard om onze klanten te verwonderen.

Logistiek bij Coolblue

Ons magazijn is een belangrijke schakel in het logistieke proces. We verwerken elke dag duizenden bestellingen. Al deze producten hebben we zelf op voorraad, omdat we alleen dan onze klanten kunnen garanderen ‘vandaag besteld, morgen in huis’. Alle producten komen in ons magazijn in Tilburg binnen, worden er in blauwe dozen verpakt en als pakketje meegegeven aan onze blauwe bus om dezelfde dag bij onze klant bezorgd te worden. Dus hebben we in- en aanpakkers nodig. En mensen die slimme routes en systemen maken. Spreekt dit je aan? Reageer snel op onze logistiek-vacatures.

 

Werken in de winkel

Heb jij affiniteit met consumentenelektronica en ben je klantgericht en gastvrij? Dan kun jij onze klanten een glimlach van oor tot oor bezorgen als Gastvrouw, Verkoopmedewerker of Servicemedewerker in onze Coolblue-winkels. Je adviseert klanten tijdens hun aankoopproces en helpt ze bij het maken van de juiste keuze. Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past.

De leukste bezorgbaan van Nederland

Jij houdt van klanten blij maken, elke dag een nieuwe werkplek en je collega’s inmaken tijdens een stevig potje darten. Jij zorgt voor bezorging met een glimlach, wij zorgen goed voor jou. Met een vast salaris, collega’s waar je blij van wordt en volop kans om door te groeien. Iets voor jou? Bekijk snel onze vacatures.

Ben jij dol op de blauwe dozen en weet je van aanpakken? Pak ze dan in door te reageren op één van onze vacatures.

Locatie