Coolblue

cool blue tilburg
Asteriastraat 4a
5047RM  Tilburg
010-7988999

Coolblue

Ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een webwinkel met meer dan 327 specialistische shops en 7 fysieke winkels. Sinds onze oprichting in 1999 hebben we maar één doel: klanten blij maken. We geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 1200 Coolblue’ers werken we keihard om onze klanten te verwonderen.

Cool Blue Tilburg

Wat begon als een vriendenclub, is nog steeds een vriendenclub. Maar dan één van professionals met een obsessieve focus op klanttevredenheid. Dat trekt ambitieuze, ondernemende mensen. Elk jaar verwelkomen we veel nieuwe collega’s. Het is belangrijk dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen. Dat is eigenlijk best simpel. Gewoon verwonderen, op basis van 4 kernwaarden: eigenzinnig, vrienden, flexibel en gewoon, doen.

Cool Blue Tilburg

Coolblue groeit hard. Daarom hebben we inmiddels een magazijn in Tilburg van maar liefst 3 voetbalvelden groot. Genoeg ruimte voor bijvoorbeeld 12.500 wasmachines. Elke dag verstouwen onze logistieke helden ruim 6.000 pakketjes. Best een uitdaging om tussen de 40.000 producten in  ons magazijn de juiste producten bij elkaar te zoeken. Door slimme looproutes en systemen lukt ‘Vandaag voor 23.59 uur besteld, morgen in huis’ elke dag weer.

Cool Blue TilburgBen jij dol op de blauwe dozen en weet je van aanpakken? Pak ze dan in door te reageren op één van onze vacatures.

Locatie