Covebo

Covebo
Marga Klompeweg 11
5032MP  Tilburg
013-7620950

tilburg@covebo.nl

Covebo

Covebo is sinds 2001 actief in internationale arbeidsbemiddeling. Met een netwerk van 16 vestigingen in Nederland, Polen en Duitsland en partners in België en Hongarije is Covebo al 14 jaar een toonaangevende uitzendgroep. De vestiging in Tilburg is gevestigd op bedrijventerrein Katsbogten langs de A58 en is gespecialiseerd in techniek, productie en logistiek.

Dit is niet vreemd, met steden als Tilburg, Breda en Eindhoven in de buurt. Deze steden staan bekend als één van de grootste logistieke en technische hotspots van Nederland. Covebo is open-minded, betrouwbaar en ondernemend. Het is de taak van Covebo om de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen te brengen. Hierbij vormen de volgende uitgangspunten de basis:

  • De menselijke maat
  • Gewoon goed geregeld

Het welzijn en welbevinden van de mens staat binnen Covebo centraal. Het bedrijf zorgt zodoende dat zaken gewoon goed  geregeld zijn voor haar klanten, de uitzendkrachten én voor haar eigen medewerkers. Tevredenheid bij klanten en gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot succes. Met de club hardwerkende mensen, die jarenlange ervaring hebben in de eerder genoemde sectoren, streeft Covebo iedere dag naar de optimale balans tussen werkzoekenden en bedrijven die op zoek zijn naar personeel.

Gewoon Goed Geregeld

Covebo regelt graag alles tot in de puntjes. Niet voor niets staat Covebo voor ‘Gewoon Goed Geregeld’. Het bedrijf luistert actief naar de wensen van haar klanten en besteedt oprecht aandacht aan haar uitzendkrachten. Deze toegewijde inzet kenmerkt de aanpak.

De dienstverlening richt zich met name op de provincie Brabant. Maar dankzij een goede interne samenwerking geeft Covebo ook invulling aan landelijke projecten. Covebo Tilburg bemiddelt naast internationaal personeel ook actief in Nederlandse vakkrachten.

Vacatures

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière of zoek je een andere baan? Bij Covebo is het aanbod van vacatures groot. Van metaalbewerker tot koelmonteur en van medewerker in de glastuinbouw tot lasser en werkvoorbereider. Kortom, er zit áltijd wel een passende functie tussen. Bekijk hier het vacatureaanbod.

Meer informatie voor werkgevers vind je hier.

Locatie