Cul de Sac

Bij Cul de Sac streven ze naar de perfecte balans tussen heerlijke dranken, goede live muziek en betoverende dansavonden. Met feesten, optredens en borrels kun je hier terecht voor de meest uiteenlopende muziekstijlen, vaak met een alternatief karakter.

In dé horecastraat van Tilburg staat hun vriendelijke personeel altijd klaar voor advies en een goed gesprek. Op zondag, dinsdag en woensdag is er alle tijd om lekker te borrelen onder het genot van goede muziek en een warme sfeer. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je ’s nachts volledig los gaan op de lekkerste mixen van hun dj’s in de karakteristieke kuil.

cul de sac
foto van Martijn Vervuurt

Borrelen: bier en hapjes

Cul de Sac biedt een gevarieerd assortiment aan speciaal bieren, dat zorgvuldig wordt samengesteld. Geen idee wat je moet kiezen? Het barpersoneel helpt je graag bij de keuze. Of probeer eens hun bierproeverij: vier speciaal biertjes door hen geselecteerd plus een aantal lekkere, bijpassende hapjes. De robuustheid van de kroeg biedt ook de perfecte gelegenheid om een borrel voor meerdere personen te plannen. Informeer bij hen eens wat zij voor je kunnen betekenen als je bijvoorbeeld jarig bent, iemand in het zonnetje wilt zetten of met je collega’s goed de week af wilt sluiten. Voor meer info mail naar culplanning@gmail.com.

cul de sac

Live muziek: alternatief en gevarieerd

Iedere week is er een mooi samengesteld scala aan live muziek te bewonderen in Cul de Sac. Hun programmeringsteam streeft naar de presentatie van verschillende muziekstijlen, met Studio Brussel, 3voor12 en lokale muziek als invloedssferen. Hun eigen Culpodium biedt ruimte voor bands om hun muziek te presenteren. Ook festivals als Roadburn en Incubate zijn vaste prik voor dit café. Wil je weten wat er binnenkort te beluisteren valt, kijk dan snel op hun Facebookpagina of check de maandposter in het café. Voor boekingen mail naar culprogrammering@gmail.com.

Foto van No Mercy Photography
Foto: No Mercy Photography

Dansen: nachten vol muziek

Zin om te dansen en de rest van de wereld even te vergeten? Vergeet dan niet om de kuil uit te proberen. Met feesten als Disco Snolly en Cul d’Electro hebben ze ook op dit gebied een gevarieerd aanbod. Van donderdag tot en met zaterdag kun je bij hen terecht voor de lekkerste dansmuziek van hun dj’s.

foto van Roos Pierson
Foto: Roos Pierson

Locatie