De Burgerij

De-Burgerij
Noordstraat 89
5038EH  Tilburg
013-8220989

info@deburgerij.nl

De Burgerij

Bienvenue in de brasserie van de Burgerij. Ze houden van een sfeer die interessante ontmoetingen mogelijk maakt. Mensen zijn daar naar op zoek! De sfeer die ze zo goed kennen van hun vakanties in Frankrijk en trips naar Antwerpen of Gent.

Probeer eens een Plateau Burgerij: hartige of zoetige lekkernijen, geserveerd op een plank. Of hun wisselend Pannetje Burgerij voor twee. Franse klassiekers als uiensoep, escargots, confit de canard. Of geniet à la carte: vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Ga op donderdagavond eens een keertje oesterborrelen!

Met een terras aan de straat, een romantische cour met de originele kinderkopjes uit de ‘oude’ Noordstraat, overhangend groen en een fraaie walnoot op de zonnige binnenplaats, is brasserie De Burgerij the place to be. Van boerenkool tot kaviaar. In het hart van het Tilburgse dwaalgebied, temidden van leuke winkeltjes en galerietjes: het Quartier Latin van Tilburg.

In hun brasserie en bij goed weer op het terras serveren ze diverse warme gerechten en hun specialiteit ‘Plateau Burgerij’: bijzondere kazen en charcuterie op een plank. Op de menukaart staan geen hoofdgerechten. Die hebben ze wel, maar welke dat (wisselend) zijn, vertellen ze je aan tafel: eten wat de pot schaft, afhankelijk van de markt, het seizoen of ideeën in de keuken.

Locatie