De Eetkamer

De Eetkamer
Tilburgseweg 34
5051AH  Goirle
013 534 4900

info@eetkamergoirle.nl

De Eetkamer

De Eetkamer is gehuisvest in een karakteristiek pand dat Rens – die zowel architect, textielbaron en later zelfs burgemeester van Goirle was – in 1907 liet bouwen. In de vijftiger jaren kwam het in handen van de textielindustrieel Mes. 

De Eetkamer

De uitstraling van het pand is zoveel mogelijk behouden. De originele parketvloer, de schouwen en de glas-in-loodramen zijn intact gebleven. In de Gelagkamer (waar kleinere groepen kunnen eten) was een bibliotheek annex jachtkamer gevestigd, terwijl de Eetkamer de oorspronkelijke woonkamer was.

De Tuinkamer kijkt uit op de schitterende tuin, waar overigens ook gedineerd kan worden. Oorspronkelijk was het onderdeel van de binnenplaats.

De keuken is nu gesitueerd op de plaats waar eerder het zwembad was. Het interieur is geraffineerd aangepast aan de sfeer van het pand en straalt een warme en huiselijke sfeer uit.

Eten & Drinken

Bij De Eetkamer kun je terecht voor lunch en diner. Ze hebben de kaart pas geleden nog aangepast. Alles van de lunchkaart wordt geserveerd tot 17:00 uur. Vanaf 17:00 uur worden gerechten van de dinerkaart geserveerd. De Eetkamer heeft ook een uitgebreide wijnkaart. Voor ieder wat wils.

Agenda

De Eetkamer houdt ook rekening met speciale dagen. Zo hebben ze verschillende lunches, diners, workshops of andere leuke dingen. Dit kun je allemaal terugvinden in de agenda van De Eetkamer.

Locatie