De Efteling

2415_efteling_logo_240111.jpg

De Efteling

Efteling is al meer dan 60 jaar een wonderlijke organisatie. Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 verrast zij haar gasten steeds weer met nieuwe vormen van (verblijfs)recreatie en entertainment. Daarbij staat het thema sprookjes centraal. Naast professionaliteit en creativiteit is gastgerichtheid een van de pijlers waarop de Wereld van de Efteling rust. Met meer dan 4 miljoen bezoekers per jaar behoort de Efteling tot de top van de Europese attractieparken.

In de Efteling valt reusachtig veel te ontdekken. Bezoek het nostalgische Sprookjesbos, het romantische Droomvlucht of het Oosterse Fata Morgana. Hou je van spanning en sensatie? Stap dan in de Zwitserse Bobbaan, de donkere achtbaan Vogel Rok, de supersnelle Python, De Vliegende Hollander of de houten racer-achtbaan Joris en de Draak. In de eeuwenoude stad Raveleijn beleef je een spectaculaire parkshow over vijf kinderen die uitgroeien tot ruiters te paard. Ze hebben elkaar, speciale talenten en de moed om de strijd aan te gaan met hun overheerser.

Overnachten
In de Efteling is zoveel te beleven dat één dag vaak niet genoeg is. Je kan dan overnachten in het vakantiepark Efteling Bosrijk of het sprookjesachtige Efteling Hotel.

Zakelijk
Verder kan je een musical bezoeken in Theater de Efteling of een hole-in-one slaan op het Efteling Golfpark. Met al deze mogelijkheden vormt de Efteling ook een prachtig decor voor zakelijke bijeenkomsten en grote evenementen.

Uitgebreide informatie over de Efteling vind je op www.efteling.com.

Afwijkende Openingstijden
Met de Winter Efteling is het park doordeweeks van 11.00 uur – 18.00 uur geopend en in het weekend vanaf 11.00 uur – 19.00 uur. Tijdens de kerstvakantie (21 dec. t/m 5 jan.) is de Efteling van 11.00 uur tot 20.00 uur geopend. Vanaf 5 april opent het park haar deuren weer om 10.00 en vanaf 1 juli is de Efteling alle dagen tot 20.00 geopend, behalve tijdens de Zeven Zomeravonden.

Kijk voor de meest actuele openingstijden op de website van De Efteling

Locatie