De Enssieg Groep

Enssieg
Jellinghausstraat 22
5048 AZ  Tilburg
013 460 0450

info@enssieg.nl

De Enssieg Groep

De Enssieg Groep is een zelfstandige onderneming die de activiteiten op het gebied van industriële en design gietvloeren, bouwchemische werkzaamheden, DHZ- producten en trapbekleding combineert. Enssieg is actief in Nederland en België. Door een integrale aanpak en hoge kwaliteit van de uitvoering zijn ze van toegevoegde waarde voor elke klant. Enssieg heeft haar focus op het realiseren van integrale, specialistische projecten zonder of met beperkte down-time voor de klant. Enssieg bedient grote klanten als bedrijven en overheden, maar ook consumenten. 

Polyurethaan en cement betonlook gietvloeren

Ensiegg Groep

Enssieg Groep gaat graag samen met jou op zoek naar een vloeroplossing die ècht aansluit bij jouw wensen en adviseert je in functionaliteit, uitstraling en design. Laat je informeren door Enssieg Vloeren en Concepten, met haar ruime collectie vloeroplossingen; in kunststof, siergrind, betonlook gietvloeren, epoxy, PU en troffelvloeren.

Enssieg Vloeren en Concepten heeft in korte tijd een aanzienlijk marktaandeel verworven als toonaangevende aanbieder van gietvloeroplossingen in Midden- en Oost-Brabant. Deze stabiele plaats binnen de branche is ontstaan door onder andere haar specialistische kennis en verfrissende advies op maat.

Flakestrap trapbekleding & renovatie

Ensiegg Groep

Maak kennis met de meest veelzijdige trapbekleding van dit moment. De Enssieg Groep maakt via Flakestrap.nl bekleding en renovatie van trappen toegankelijk en betaalbaar. De trappen van Enssieg hebben de weg reeds gevonden in de utiliteitsbouw; scholen, ziekenhuizen, bedrijven en kantoren, maar ook voor VvE’s / appartementencomplexen is een Flakestrap dé oplossing.

De Flakestrap heeft zich daar waar duurzaamheid en gebruikersgemak vereist is, bewezen met een op maat gemaakte renovatie. Met de hoogwaardige en oersterke afwerking is het een genot in gebruik en een lust voor het oog. Kortom, wanneer je op zoek bent naar een flakestrap, ben je bij Enssieg Groep aan het juiste adres. Met hun jarenlange ervaring weten zij voor iedere klus een passende en efficiënte oplossing.

Bouwchemie en betonreparatie

Ensiegg Groep

Enssieg Bouwchemie is zowel thuis in de traditionele als zeer innovatieve tak van de bouwchemie. Op deze manier is er in de loop der jaren een breeds scala aan mogelijkheden, oplossingen en toepassingen gevonden:

  • Totaalrenovaties van beton
  • Betonreparatie gelinjecties voor (parkeer)kelders
  • Afdichting voor optrekkend vocht of waterdruk
  • Chemisch en thermisch resistent maken van bedrijfsvloeren
  • Slijtlagen voor op en afritten en de off-shore industrie.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diverse werkzaamheden waar Enssieg Bouwchemie zich in gespecialiseerd heeft. Leg ons uw vraag voor en samen gaan we op zoek naar de juiste en de technisch meest verantwoorde oplossing.

Locatie