De Lollipop Reloaded

Lollipop

De Lollipop Reloaded

Café de Lollipop is het gezelligste gaymix feestcafé van Tilburg, gelegen aan de Paleisring, direct in het centrum van Tilburg.

The party palace with a pink twist

Omdat gaystappen tegenwoordig steeds meer opgaat in het ‘normale’ uitgaanleven, is gaycafé de Lollipop omgedoopt tot feestcafé de Lollipop waar wél iedereen zichzelf kan zijn. Of je nu hetero, homo, boy or girl bent, het maakt niet uit want bij de Lollipop is iedereen gelijk. Daarom is de slogan ook “the party palace with a pink twist”.

Ruim 17 jaar staat De Lollipop al garant voor een geweldige avond uit en sinds april 2015 is de 3e generatie Lollipop door Jeroen en Fransjan geopend.

Muziek

Op donderdag tot en met zondag zijn de deuren geopend en staan de DJ’s paraat om het dak eraf te blazen. 70’s Disco, 80’s pop, 90’s party en 00’s dance. Maar ook reggaeton en Nederlandstalig komen voorbij voor de perfecte afwisseling. Ondertussen zorgt de Lollipop Crew voor de lekkerste drankjes, entertainment en heerlijke borrels! Voor iedereen die openminded is en van een feestje houdt zijn wij HÉT cafe!

Naast de vele vaste gasten ontvangen ze wekelijks veel stappers uit alle hoeken van het land. Ga daarom voor de ultieme stapavond naar Paleisring 25 Tilburg!

Evenementen

Ga je naar de Tilburgse Kermis, de grootste kermis van de Benelux? Dan mag je de Lollipop uiteraard niet overslaan tijdens Roze Maandag. Maar ook tijdens het Festival van het Levenslied in juni moet je bij de Lollipop zijn. Het podium staat hier voor de deur, dus beste plek gegarandeerd

 

Locatie