Dimenno ondermode

dimenno-ondermode-tilburg
Willem II Straat 100
5038BJ  Tilburg
013-5355384

winkel@dimenno.nl

Dimenno ondermode

In de mooiste straat in hartje Tilburg, Willem II straat, vind je de uitgebreide herencollectie ondergoed, pyjama’s, sokken en zwembroeken van Dimenno ondermode. Voor iedereen die van kwaliteit houdt, hebben ze een zeer divers aanbod, met de meest uiteenlopende merken.

Hun collectie is niet in één woord samen te vatten, je kan het beste eens binnenlopen en ter plekke ontdekken wat bij jou past. Want net zoals in bovenkleding, is er ook in ondermode veel keuze en variatie. Ze hebben daarom een collectie waarin iedereen zich kan vinden en comfort en kwaliteit een belangrijke rol spelen. Van shorts tot string, van ochtendjas tot kniekous en van badlaken tot zwemshorts. Je vindt het allemaal bij Dimenno. En wat ook niet onbelangrijk is: voor elke portemonnee.

Dimenno ondermode Tilburg

Shop online

Heb je geen tijd om naar de stad te komen of weet je precies wat je wil? Dan kan je bij Dimenno ook alles online bestellen. Op www.dimenno.nl vind je hun complete assortiment en kan je eenvoudig online je favoriete ondergoed shoppen vanuit je luie stoel.

Locatie