Disma Reizen

Hart van Brabantlaan 30
5038JM  Tilburg
013-5362605

tilburg@disma.nl

Disma Reizen

Disma Reizen, kom langs, bel of boek online!

Met uw vakanties en zakelijk reisverkeer neemt u geen risico’s. Die laat u verzorgen door specialisten. En dat zijn wij. In onze reiswinkels kunt u natuurlijk gewoon binnen lopen, maar ook, op afspraak, een gesprek met een van onze bestemmingsspecialisten hebben. Onze winkel aan de Hart van Brabantlaan 30 is ingericht als een ware belevenis winkel waar u direct in de vakantiesferen terecht komt. Reserveert u liever telefonisch dan hebben we een speciaal daarvoor ingericht telefonisch servicecenter. Via www.disma.nl kunt u uiteraard online al uw vakantiezaken met ons regelen.

Als een van de weinige onafhankelijke reisbureaus zijn wij aan geen enkele touroperator gebonden en kunnen dus een echt onafhankelijk advies geven. Bovendien zijn wij in 2011 voor de tweede maal uitgeroepen als Beste reisbureau van Nederland en hebben wij in 2013 een ZooverAward voor Best Gewaardeerde Reisbureauketen mogen ontvangen!

Disma-reizen

Op reisgebied verzorgen wij alles voor u. Van een chique cruise tot parachutespringen in Frankrijk en van slapen bij indianenstammen in de jungle van Borneo tot een heerlijke luxe strandvakantie in de Caribbean. Onze specialisten verzorgen reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika zelf, rechtstreeks, met speciaal daarvoor geselecteerde lokale agenten. Dat betekent een uitgebreider aanbod, meer flexibiliteit, betere prijzen en snellere service, neem alvast een kijkje op www.beleefreizen.nl .

Kortom, een brede kennis en ervaring op het gebied van reizen zowel privé, zakelijk als in groepsverband.

U bent ook van harte welkom in onze filialen in Goirle (Tilburgseweg 72), Hilvarenbeek (Diessenseweg 11) en Eindhoven (Aalsterweg 99). Voor vragen of boekingen kunt u bellen op  013-5323500. Voor meer informatie en rechtstreeks boeken gaat u naar www.disma.nl.

Locatie