Doncurado

Doncurado

Gezellig lunchen of borrelen in een Spaanse mercado? Beleef het échte Spanje in Nederland en geniet van heerlijke authentieke Spaanse producten. Bij ons kun je terecht voor een heerlijke Spaanse lunch en voor een gezellige Spaanse borrel zoals in een traditionele Spaanse mercado. Knus, beetje rommelig, maar met de beste producten van het Spaanse land, een koude cerveza, cava of temperamentvolle vino……

HASTA PRONTO!!

Doncurado_HR25KL

Taberna – Spaanse taverne

De definitie: Een Taberna is een sociale ontmoetingsplaats waar gedronken, gegeten en gepraat wordt tussen het geroezemoes van de lokale gasten en een gezellig achtergrondmuziekje. Een ontspannen ontmoetingsplek waar de dagelijkse beslommeringen even vergeten worden. Wij hebben daar een Spaans/Tilburgse versie van gemaakt! Voor jong en oud en alle lagen van de bevolking, dat maakt het juist gezellig! Daarnaast kun je bij ons terecht voor ontbijt, een lekkere Spaanse lunch, vergaderingen, proeverijen en (groeps)borrels.

Mercado – Spaanse markt

Voor de Spanjaard is voedsel een van de allerbelangrijkste dingen in het leven. De Spaanse markt (Mercado) is een ode aan het echte leven en het goede eten wat Spanje te bieden heeft. Bij Doncurado waant u zich in een echte Spaanse mercado. Al onze producten komen rechtstreeks uit Spanje. Het aanbod varieert van de alom bekende heerlijke hammen en worsten, tot lekkere Spaanse kazen, Spaanse koffie, een mooi assortiment aan heerlijke Spaanse wijnen en allerhande confiture om thuis van te genieten. Dit alles voor scherpe marktprijzen.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over de mogelijkheden voor lunch, proeverijen, vergaderingen, (groeps)borrels of arrangementen, stuur dan even een mail naar info@doncurado.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0137370100. Tailormade groepsarrangementen bespreekbaar. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Doncurado_HR18KL

Assortiment

Alle producten in onze Mercado komen uit Spanje. Daarmee zijn de meeste producten ook aantrekkelijk geprijsd zoals je gewend bent van een markt. Hieronder een kleine greep uit ons Spaanse assortiment.

Jamón – Spaanse ham:
Er valt veel te vertellen over de Spaanse hammen. Zo zijn er ook diverse misverstanden uit de wereld te helpen over de verschillende hammen zoals wij die kennen. Wil je graag weten hoe het nu eigenlijk zit, laat je bij ons verrassen door de verschillende soorten en smaken!

Salchichón – Spaanse worst
Er zijn veel verschillende soorten Spaanse worsten. De bekendere zijn de chorizo´s en de lomo´s. De Spanjaard eet de worsten op een lekker Spaans broodje of uit het vuistje, vergezeld van een goed glas wijn. Kom naar de Piushaven om dit in de juiste sfeer te ervaren.

Quesos – Spaanse kazen
De Spaanse kazen zijn voornamelijk afkomstig van de geit en het schaap. Er zit kwaliteits-en smaakverschil in. Dat heeft o.a. te maken met de leeftijd en de rijping van de kaas. Wij bieden een gevarieerd assortiment aan smaakvolle kazen van jong tot oud, waaronder de bekendste Spaanse kaas Manchego.

Vinos – Spaanse wijnen
Spanje is een echt wijnland. Iedereen kent de Rioja´s en Rueda´s. Ook in onze Mercado kunnen de echte Spaanse wijnen natuurlijk niet ontbreken. Voor iedereen hebben we keuze uit mooie temperamentvolle wijnen. Qua smaak en qua prijs.

Locatie