Eethuis Twintig

logo eethuis twintig
Piushaven 20B
5017AN  Tilburg
013-5914906

info@eethuistwintig.nl

Eethuis Twintig

Begin mei 2015 opende lifestyle restaurant Eethuis Twintig haar deuren. Eethuis Twintig is een restaurant en interieurzaak gevestigd in de oude regenkledingfabriek Falcon aan de Piushaven. Oprichters en eigenaars Sannie Post en Adriënne Pijnenburg hebben een plek gecreëerd waar gasten zich thuis voelen om lekker te genieten van een bijzondere maaltijd en interieurliefhebbers uitgebreid mogen komen snuffelen.

eethuis

Lifestyle restaurant

Oprichters Sannie Post en Adriënne Pijnenburg staan aan het roer van EethuisTwinting aan de Piushaven. Chef-kok Sannie Post zwaait de scepter in de keuken. ”Ons lifestyle-restaurant vormt, door de unieke locatie in het oude Falcongebouw en bijzondere inrichting, een warme uitvalsbasis waar iedereen welkom is om te eten, borrelen, winkelen, ontspannen en genieten. Voor Adriënne en mij is het een droom die uitkomt.”

Interieurzaak

Eethuis Twintig is óók een interieurzaak. Grafisch vormgever en mede-eigenaar Adriënne Pijnenburg heeft een bijzonder oog voor kleur, interieur en design. “Interieur- en designliefhebbers voelen zich direct thuis bij Eethuis Twintig. Mijn liefde voor vintage en design (waaronder diverse Scandinavische merken) komt tot uiting in het interieur en het winkelgedeelte”.

eethuis

Wil je een hapje komen eten bij Eethuis Twintig? Reserveer dan hier een tafeltje!

Locatie