EnTrada

EnTrada is een prachtige unieke locatie met een fabelachtig uitzicht, waar jouw zakelijke bijeenkomt letterlijk naar een hoger niveau wordt getild.

Bonheur Horeca Groep

EnTrada valt onder de Bonheur Horeca Groep. Bonheur Horeca Group biedt voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen een passende locatie. Met maar liefst zeven unieke locaties in Tilburg, ieder met een eigen karakter en sfeer maar allen gestoeld op dezelfde basis, bieden ze je altijd een locatie die past bij het moment.

Zakelijke bijeenkomst

Op de 14e en 15e etage van het EnTrada gebouw aan de A58, kijk je met je gezelschap uit over de bossen, landerijen en bebouwing van Brabant. Wanneer de avond valt, veranderen de stad en de snelweg in een verrassend kleurenpalet dat op een unieke wijze bij zal dragen aan de feestelijke sfeer van jouw bijeenkomst. EnTrada is een ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Vergadering, bedrijfsborrel, jubileum of lezing. Wat je ook samenbrengt, je gasten kunnen EnTrada niet voorbij rijden! Het 70 meter hoge gebouw aan de A58 met het typische schuine puntdak is een duidelijk herkenningspunt aan de skyline van Tilburg.

Culinair op hoog niveau

Een bijeenkomst op de bovenste twee etages van kantoorpand EnTrada vraagt om een bijzondere aanpak van hapjes, dranken en diner. Volgens Bonheur Horeca Groep moet je middag of avond culinair op hoog niveau zijn, daarom zorgen zij voor verrassende combinaties en dagverse producten voor een interessante borrel, een informele walking dinner of luxe diner. Laat ze je wensen horen en zij zorgen graag voor een compleet verzorgde zakelijke bijeenkomst op 70 meter hoogte!

EnTrada

Locatie